Projecten

Psychologenpraktijk Haren – Groningen

Psychologenpraktijk Haren – Groningen is een praktijk voor zorg en behandeling van uiteenlopende psychische problemen. De website die ik gebouwd heb, geeft meer informatie over deze praktijk: de werkwijze, het aanbod van behandelingen en de tarieven en geeft de mogelijkheid om contact te zoeken voor een afspraak.

https://psychologenpraktijkharen-groningen.nl/

Professorenbuurt-Oost

Voor buurtoverleg Professorenbuurt-Oost (Professorenbuurt ligt in de Korrewegwijk) heb ik een site gebouwd met als doel de bewoners van de Professorenbuurt te informeren. Onderdelen die op de site terugkomen zijn dan ook: nieuws, agenda en een contactpagina.

https://www.professorenbuurtoost.nl/

Groninger Kinder- en Jeugdkoor

Voor het Groninger Kinder- en Jeugdkoor (GKJK) heb ik een website gebouwd met als primair doel een uithangbord te zijn waarmee nieuwe leden geworven kunnen worden en de huidige leden van informatie voorzien kunnen worden. Een ander doel van de website is de aankondiging van concerten, waarbij meteen de mogelijkheid geboden wordt om kaarten te bestellen.

https://gkjk.online/

Begraafplaatsen Keningsfjild

De 3 begraafplaatsen van It Keningsfjildl liggen in Bakkeveen, Siegerswoude en Ureterp. Deze website geeft meer informatie over deze drie begraafplaatsen, onder andere algemene informatie, informatie over de mogelijkheden en tarieven. De site kent ook een categorie waar verhalen over oorlogsmonumenten en bijzondere personen en hun laatste rustplaats zijn opgetekend.

https://begraafplaatsen-keningsfjild.nl/

Begraafplaatsen Keningsfjild